Blog - laatste nieuws

Geef je op voor vrijdagavond 23 november voor een bijzondere ontmoeting in het Philips Stadion, 30 november

Geacht Transmissielid,

Meld je voor vrijdagavond de 23ste aan via info@transmissie-eindhoven.nl voor deze enerverende avond.
Vrijdagavond 30 november ontmoeten wij elkaar in businessclub De Lounge in het Philips Stadion.

PSV blijft ons op alle fronten verrassen: met de prestaties op het veld, met de wisselingen in de staf en met wijzigingen in het bestuur. In het verleden was dat voor ons nogal eens een aanleiding om een gast van PSV uit te nodigen. Denk aan Guus Hiddink, Tiny Sanders, Thijs Slegers en natuurlijk Toon Gerbrands. We hebben nu weer een goede reden om die kant uit te kijken, want sinds een klein jaar zit de 47-jarige Frans Janssen op de stoel van de commercieel directeur. We ontmoeten hem op vrijdag 30 november in businessclub De Lounge in het Philips Stadion.

De ontmoeting is op een heel bijzondere manier tot stand gekomen. Een paar maanden geleden hoorde ene John Ketelaars op het terras enkele bestuursleden over Transmissie praten. Heel geïnteresseerd informeerde hij daarnaar. Nadat uitgelegd was wat Transmissie betekent, kwam hij met de verrassende uitnodiging voor een activiteit in De Lounge, vanwaaruit normaal 220 ondernemers in het stadion de wedstrijden van PSV volgen. Initiatiefnemers zijn directeur John Ketelaars van het Eerselse bedrijf Intelectric en Ruud Bakker, eigenaar van café-steakhouse Dommel 18.

Ketelaars legde op ons verzoek contact met Frans Janssen, die een jaar geleden door PSV is ‘weggekocht’ bij FC Eindhoven. Janssen was nog niet zo lang voorzitter van die eerste divisieclub. Hij liet zijn ambities prevaleren. Deze overstap werd hem door de blauwwitten van harte gegund. PSV had het oog op hem laten vallen vanwege zijn grote netwerk in de regio en ook zijn internationale ervaring, opgedaan bij De Lage Landen, waarvoor hij werkzaam is geweest in Scandinavië, Oost-Europa, Azië en Duitsland. En ondanks zijn buitenlandse uitstapjes had hij al veertig jaar een seizoenkaart van PSV.

Frans Janssen neemt ons in zijn verhaal mee op de voetbalreizen van PSV door Europa. Met vragen als: Wat is de impact van de Champions League op PSV en de stad? Wat betekent een jaar geen Europees voetbal voor de club? Hij vertelt ons ook over zijn ervaringen op reizen naar de Verenigde Staten en Mexico. Wat hebben die reizen opgeleverd? Maar het eigen land en de regio mogen niet vergeten worden, want het bedrijfsleven weet met elkaar weer vele miljoenen op te hoesten.

We horen dat en nog veel meer dus op vrijdag 30 november. We kunnen vanaf 17.00 uur gebruik maken van ingang 12. De Lounge is op de eerste verdieping. Daar wordt met munten gewerkt, die helaas niet inwisselbaar zijn. Janssen krijgt om 18.30 uur het woord. Het einde ligt rond 20.30 uur. Voor wie met de auto is: er kan geparkeerd worden op P1 bij het stadion.

Omdat er bij de ingang met een toegangslijst wordt gewerkt, is het noodzakelijk om je voor deze bijeenkomst op te geven. Dat kan via info@transmissie-eindhoven.nl. De aanmelding moet uiterlijk vrijdag 23 november binnen zijn.

Wij menen dat we de leden weer een aantrekkelijke bijeenkomst kunnen aanbieden, reden waarom wij ook op een flinke belangstelling rekenen.

Met Transmissiegroeten
Jan van Gijzel
secretaris