Zelf lid worden

Wilt u zelf lid worden van Transmissie? Dat kan!

Transmissie-leden zijn Eindhovenaren die ‘iets hebben met Eindhoven’ en die ‘iets betekenen voor de stad’. En dat zijn ook meteen de twee belangrijkste vereisten om lid te worden van Transmissie. Het bestuur toetst aspirant-leden op deze kernwaarden. ‘Iets met Eindhoven hebben en er iets voor betekenen’ kan ruim opgevat worden. Dit kan betrekking hebben op uw werk, uw nevenactiviteiten, uw maatschappelijke en sociale betrokkenheid met de stad, de netwerken waarin u actief bent of op uw creatieve activiteiten. Juist de diversiteit van de leden maakt Transmissie tot een bijzondere club!

Nieuwe leden zijn altijd van harte welkom!

Interesse? Vul het aanvraagformulier lidmaatschap in.

De jaarlijkse contributie is € 35,- per persoon. Hiervoor krijgt u een boeiend en spraakmakend programma. Tijdens de activiteiten serveert Transmissie de hapjes en is de drank voor eigen rekening. In voorkomende gevallen vragen wij voor extra bijzondere activiteiten een eigen bijdrage.

De factuur inzake de contributie ontvangt u jaarlijks in het voorjaar.

Wilt u (ook) een aspirant-lid voordragen, lees dan hier hoe dat in zijn werk gaat. Een introducé(e) uitnodigen mag natuurlijk ook. Daarover vindt u hier meer informatie.