Blog - laatste nieuws

Maarten Franken 20 april bij Transmissie Alles over de deal GoodHabitz en PSV

Geacht Transmissielid,

De regionale media haalden er dinsdag flink mee uit: GoodHabitz wordt komend seizoen de rugsponsor van PSV. Vervolgens zochten wij meteen contact met algemeen directeur Maarten Franken en die zegde meteen toe, dat hij voor de leden van Transmissie tijdens de komende bijeenkomst het ‘hoe’ en ‘waarom’ van de deal uit de doeken wil doen. GoodHabitz wordt vanaf 1 juli een van de drie belangrijkste sponsoren van PSV.

De eerstvolgende bijeenkomst van Transmissie is op vrijdag 20 april, een week eerder dan normaal. Dat heeft alles te maken met viering van de 51ste verjaardag van koning Willem-Alexander op 27 april. Waar we elkaar treffen, is nog niet bekend. We vonden het belangrijker om eerst Maarten Franken vast te leggen om daarna een passende lokaliteit te zoeken. Zodra we daar uit zijn, krijg je opnieuw bericht van ons.

GoodHabitz is een snel groeiend Eindhovens bedrijf. Het is marktleider op het vlak van online trainingen. Er werken meer dan honderd mensen. Het bedrijf heeft grote internationale ambities. Franken ziet in PSV een ideale partner om de nationale positie te verstevigen om tegelijkertijd de internationale ambities uit te bouwen. Vooralsnog gebeurt dat vanuit de vestiging aan de Willemstraat.

Maarten Franken is al twintig jaar een vaste bezoeker van de wedstrijden van PSV. “Ik ben een echte PSV-fan. Toen ik hoorde dat de achterkant van het shirt voor één jaar vrij zou komen, heb ik toegeslagen. Het was immers dé kans om via PSV onze naam in binnen- en buitenland bekender te maken”, zei hij deze week in het ED.

Franken heeft de deal uitgewerkt samen met Frans Jansen, de commercieel directeur van PSV. Daarbij is tevens overeengekomen dat PSV-icoon Ruud van Nistelrooy zich een aantal keren gaat inzetten voor GoodHabitz. “Daar ben ik erg trots op. Wij zijn immers actief in de landen, waar Ruud een legende is.”

Franken heeft genoeg te vertellen over de overeenkomst met PSV. Hij heeft deze week al enkele tientallen verzoeken voor interviews en spreekbeurten gehad. Die heeft hij allemaal geparkeerd, maar voor ons maakte hij een uitzondering.

Je krijgt nog een bericht over de lokaliteit, waar we hem vrijdag 20 april ontmoeten.

We rekenen weer op een grote belangstelling.

Met Transmissiegroeten
Jan van Gijzel
secretaris