Blog - laatste nieuws

Nieuwjaarsbijeenkomst in de Oude Rechtbank

2013 is/was vanwege ons vijftienjarig bestaan een bijzonder jaar. Staand op het dak van de binnenplaats van de Oude Rechtbank heb ik tijdens mijn speech op ons jubileumfeest in mei genoten van jullie aanwezigheid. Jullie vertegenwoordigen in al jullie diversiteit Eindhoven en kunnen mede het verschil maken om onze stad verder te brengen in haar ontwikkeling. Bij ons bezoek tijdens de Design Week aan Sectie C refereerde inleider Rob van de Ploeg nog eens met klem aan die kwaliteit.

Met veel plezier en ook met trots kijk ik terug op onze busreis naar Paradiso in Amsterdam voor het spektakel Het Wonder van Eindhoven. Ik hoop dat in het nieuwe jaar vanuit die kwaliteit en diversiteit vele initiatieven zullen opbloeien, die het leven in Eindhoven nog spannender zullen maken. Ook in 2014 zullen wij jullie een podium bieden om elkaar te ontmoeten, waarbij wij zeker doorgaan met onze bezoeken op locatie.

Uitnodiging voor nieuwjaarsbijeenkomst op vrijdag 3 januari 2014!

Namens het bestuur nodig ik je uit voor een spetterende nieuwjaarsbijeenkomst op vrijdag 3 januari om 17.00 uur in de Oude Rechtbank om met elkaar het glas te heffen op een nieuw Transmissiejaar. In verband met het feestelijk karakter van deze bijeenkomst vragen we je om van tevoren aan te geven of je komt. Dit kan per mail via info@transmissie-eindhoven.nl.

Ik hoop jullie dan in groten getale te zien. Rest mij nog om eenieder alvast fijne feestdagen te wensen!

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur
Hans van den Oord
Voorzitter