Blog - laatste nieuws

Nieuwjaarsreceptie Transmissie 4 Januari in café De Velosoof

Beste Transmissieleden,

Wat een fantastisch twintigjarig jubileumjaar hebben wij samen beleefd!

Ik geef een korte opsomming:

  • Het begon met een chaotische, maar achteraf geslaagde nieuwjaarsreceptie bij Señora Rosaaan de Edenstraat.
  • In januari waren we te gast in het design- en innovatiecentrum op Strijp T bij Ad van Berlo, de designcoryfee van Eindhoven.
  • In februari belandden we op het Stratumseind in het pop up-kunstcafé van Jan van der Loo, waar wij de hilarische film ‘Ik Vertrek’ zagen met Jan in de hoofdrol in het Franse chateau Burnand.
  • In maart leidde een trotse directeur Michiel Bosgra ons rond door de nieuwe locatie van Studio040, in het voormalige designhuis aan het Stadhuisplein.
  • In april hoorden we in De Aftrap, het supporterscafé van de harde kern van PSV, het enthousiaste verhaal van Maarten Frank over de shirtsponsoring door zijn bedrijf Goodhabitz. Kosten: een miljoen euro.
  • In mei something complety different: een bijeenkomst in het teken van bijen ofwel de bescherming ervan door plaatsing van bijenkorven op de daken van onder meer hotel Pullman Cocagneenhet Van Abbemuseum.
  • In juni konden de creatieve leden van Transmissie in designwinkel Yksi meedoen aan een workshop papier scheppen. Dat gebeurde onder leiding van de vader van Yksi-directeur Leonne Cuppen.
  • In augustus hadden we in Stads ons zeer geslaagd jubileumfeest met onder meer speeddaten, een Wall of Fame, een uitgebreide speech van oud-burgemeester Rob van Gijzel, een walking diner en een silent disco. – In september nam programmamanager Ronald Rijnen van Brainport City ons in het Student Hotel mee naar de ontwikkelingen in het centrum van Eindhoven, zoals hetStationspleindat uitgroeit tot een wervelende plek met drie wolkenkrabbers en veel groen met ruimte voor ontmoeting.
  • In oktober gaf Jos Stuyfzand, de creative director van Philips Design Healthcare, ons een spectaculair inzicht in de toekomst van het ziekenhuis. Voorbeelden uit Qatar kwamen voorbij in café Bold 45 op het Stratumseind.
  • In november waren we in De Lounge in het Philips Stadion op uitnodiging van de initiatiefnemers Ruud Bakker (Dommel 18) en John Ketelaars (Intelectric). We hoorden er het verhaal van de nieuwe commercieel directeur Frans Janssen, die precies een jaar in dienst was van PSV.

Hoe Eindhovens wil je het hebben als je onze activiteiten in 2018 zo op een rijtje ziet staan? Ons ledental staat stijf tegen de 200 betalende leden en onze club is dan ook still alive and Kicking.

Wij gaan met gepaste trots 2019 in, op zoek naar hidden places en aansprekende verhalen van Eindhovense sprekers.
Op vrijdag 4 januari start ons nieuwe Transmissiejaar met een
nieuwjaarsreceptie in café De Velosoof op het NRE-terrein.
Wij hopen met jullie allen het glas te heffen op een wederom spetterend Transmissiejaar.
Vanaf 17.00 uur is iedereen welkom om elkaar een gelukkig nieuwjaar te wensen.

Met vriendelijke groet
Hans van den Oord
Voorzitter