Blog - laatste nieuws

Sfeervolle en culinaire seizoensopening

Jubileumbarbeque met bier van Witte Dame. Wil je er bij zijn? Dan graag vooraf aanmelden en betalen.

We laten het nieuwe Transmissieseizoen op vrijdag 30 augustus van start gaan met een heerlijke barbecue. Misschien ook nog wel feestelijk, want we zitten nog middenin het jubileumjaar. We laten het vlees ook ditmaal braden op de bakplaat van het Stadspaviljoen, omdat we daar verzekerd zijn van kwaliteit. Nu de vakanties weer achter de rug zijn, verwachten we dat iedereen weer fit en goed geluimd verschijnt.

Meld je aan!

We stellen de Transmissie-BBQ ook nu weer open voor de partners van de leden. Het bestuur heeft besloten de prijs ditmaal te koppelen aan de leeftijd van Transmissie: 15 jaar. Je betaalt dus 15 euro voor een bijzonder culinair uitstapje, dat al bij binnenkomst begint met een drankje dat door Transmissie wordt aangeboden. Omdat wij en de kok van het Stadspaviljoen graag willen weten wie we die dag kunnen verwachten, verzoeken we je komst uiterlijk woensdag 28 augustus te melden via ons mailadres info@transmissie-eindhoven.nl. Mocht je eventuele wensen hebben, maak die dan ook kenbaar. Dus ben je vegetarisch, laat het ons weten! Tegelijk moet je het verschuldigde bedrag (15 euro per persoon) overmaken op rekening 513362592 t.n.v. Transmissie Eindhoven.

Dolf Koch houdt vanaf 17.00 uur voor ons het achterterras vrij. Om een tipje van de sluier op te lichten, kunnen we melden dat chef-kok René daar een uitgebreid buffet presenteert. Dat bestaat uit vijf soorten vlees, drie koude en twee warme sauzen, zeven salades, Frans stokbrood en verse frietjes. Ditmaal gaat er ook vis op de bakplaat.

 

De BBQ wordt op enig moment onderbroken door de presentatie van een nieuw Eindhovens biermerk: de Witte Dame. Dit product wordt gebrouwen door David Eijkenrode, die hiervoor binnenkort een brouwerij hoopt te openen aan de Kanaaldijk-Zuid. Na een korte toelichting over de totstandkoming ervan is dit bier te verkrijgen aan de bar van het Stadspaviljoen. Proeven dus!

Elk jaar trekt onze BBQ rond de honderd personen. Daar rekenen we nu dus ook weer op.

Met Transmissiegroeten
namens het bestuur

 

Jan van Gijzel
Secretaris

P.S. Altijd als eerste op de hoogte van Transmissie-nieuws? Via de vernieuwde website kun je eenvoudig de diverse social media volgen/liken e.d.