Blog - laatste nieuws

Sneak preview SX/Triple Double op Strijp S

De leden van stadssociëteit Transmissie kunnen vrijdag 26 september deelgenoot zijn van een heuse sneak preview. We gaan dan namelijk op bezoek bij het sportmarketingbureau Triple Double, dat momenteel de laatste hand legt aan de verhuizing vanuit Deurne naar het complex Strijp S. In de voormalige glasfabriek van Philips aan de Torenallee 3 wordt nu nog hard gewerkt om ons volgende week te kunnen ontvangen. Volgens de planning verlaten de bouwvakkers en inrichters om 17.30 uur het pand en worden wij om 18.00 uur exclusief in staat gesteld om er het Centre Court Café te openen. Let wel: deze bijeenkomst begint dus om 18.00 uur en NIET om 17.00 uur, zoals gewoonlijk.

Maar dat uurtje vertraging nemen we graag voor lief. We ontmoeten er immers niet alleen de interessante directeur Bob van Oosterhout van Triple Double, maar we komen ook in een gebouw dat volledig sport ademt. Van Oosterhout heeft immers tal van bedrijven, die met sport te maken hebben, kunnen overtuigen van een bijzondere samenwerkingsconstructie in het historische pand SX. Die X staat volgens de directeur voor ‘kruisbestuiving, kruispunt van vermenigvuldigen van activiteit en natuurlijk experience’. SX is het centrum voor sport, marketing en media in Eindhoven.

“Wij gaan volop profiteren van elkaars expertise en competenties. We gaan workshops, seminars en talkshows organiseren, maar ook genieten van het ondernemen in een sportieve context”, zo stelt Van Oosterhout. Daarbij wordt niet alleen gebruik gemaakt van het Centre Court Café, maar ook van het auditorium. Verder komen er flexplekken voor studenten en docenten en krijgt Triple Double de grootste sport(marketing)bibliotheek van ons land.

Er is heel veel te vertellen over wat er allemaal gaat gebeuren in gebouw SX, maar dat kunnen we beter ter plekke overlaten aan Bob van Oosterhout zelf. Nadat we er (Torenallee 3) om 18.00 uur de bar geopend hebben, geeft hij een boeiende presentatie over trends en ontwikkelingen op zijn vakgebied. Daarna kan er nog tot 20.30 uur – op eigen rekening – geborreld worden.

Gezien de entourage, de gastheer en het onderwerp verwachten we vrijdag 26 september een grote belangstelling.

 

Met Transmissiegroeten,
Jan van Gijzel, secretaris