Blog - laatste nieuws

Stadssociëteit Transmissie bestaat in 2018 twintig jaar

Inmiddels hebben al 88 leden  zich ingeschreven. Geef je dus nog snel op!

Zoals we begin februari al hebben aangekondigd, betekent dat dat je vrijdag 31 augustus vrij moet houden, want we gaan rond dat vierde lustrum een mooi feestje bouwen. Dat doen we in eetcafé Stads aan de Paradijslaan 48 in Eindhoven.

Iedereen is daar vanaf 16:00 uur welkom. Een uur later beginnen we het feest met een creatieve sessie, waarbij alle aanwezigen worden betrokken. Dit programma-onderdeel is bedacht door een groep kunstenaars uit de eigen Transmissiegelederen, die ook voor de verdere begeleiding zorgen. Zij zullen ons tot ongeveer 18:00 uur vermakelijk bezig houden. Daarna maken we ruimte voor de feestrede door oud-burgemeester Rob van Gijzel. Om 19:00 uur wordt de eerste van vijf gangen van het walking dinner geserveerd. De rockband JDWalker van ons lid Edwin van de Weijdeven zorgt tijdens de avond voor een spetterend optreden.

Dit lustrumfeest staat niet alleen open voor leden van Transmissie. Elk lid mag namelijk een introducé meenemen. Van leden wordt een bijdrage van 20 euro verwacht, voor introducés ligt de bijdrage op 55 euro (hiervan geldt 35 euro als contributie lidmaatschap Transmissie 2018).

Tijdens het feest worden diverse tapbieren, wijn en frisdranken geschonken. Niemand hoeft met lege handen naar huis te gaan, want bij het vertrek staat een speciaal voor Transmissie gebrouwen bierpakket klaar. Op de flesjes prijkt een door Transmissielid/kunstenaar Mappie Pennings ontworpen etiket. Hoewel ook nog een fiks bedrag uit de kas van Transmissie voor de feestavond wordt aangewend, zou het kunnen gebeuren dat later op de avond geroepen wordt, dat het verder op ‘eigen rekening’ moet.

Natuurlijk willen de leden van Transmissie dit feest niet missen. Geef je daarom meteen op via ons mailadres info@transmissie-eindhoven.nl. En vergeet niet je bijdrage (en die van je introducé) te storten op rekening NL75ABNA0513362592 ten name van Transmissie Eindhoven, onder vermelding van je eigen naam en die van de introducé. Wij hopen dat je er op 31 augustus bij bent om er samen een mooi feest van te maken!

Het bestuur van Transmissie heet je van harte welkom!
Hans van den Oord (voorzitter), Jan van Gijzel (secretaris), Arie Heesterbeek (penningmeester), Suzanne Keuning, Marike Groeneveld en Hans van der Pluijm.

Datum: vrijdag 31 augustus 2018
Starttijd: 16:00 uur
Locatie: Eetcafé Stads aan de Paradijslaan 48
Aanmelden: via info@transmissie-eindhoven.nl
Kosten: 20 euro voor leden en 55 euro voor introducés (inclusief contributie lidmaatschap Transmissie 2018), te storten op rekening NL75ABNA0513362592 o.v.v. eigen naam en van eventuele introducé