Blog - laatste nieuws

Transmissie gaat op bezoek bij Toon Gerbrands

Het is een wereld van verschil: het PSV van een jaar geleden en het PSV van nu. Hoewel de club ook nu dagelijks in het nieuws is, is er toch sprake van volledige rust. En was de aanhang begin 2014 nog een en al ontevredenheid, nu wordt er weer gelachen en verlaten supporters na de wedstrijd het stadion weer met een goed gevoel. PSV leeft weer in stad en ommelanden. Sterker nog, de overtuiging is groot dat de rood-witten de titel niet meer kan ontgaan. Dus over enkele maanden staan we weer op het Stadhuisplein. De laatste keer was zes jaar geleden.

Ja, er zijn nieuwe spelers bijgekomen: Andrés Guardado en Luuk de Jong. En Memphis Depay en Georginio Wijnaldum kunnen terugzien op een voortreffelijk WK. Maar misschien wel de belangrijkste verandering binnen PSV vond plaats in de directie, waar Tiny Sanders plaats maakte voor Toon Gerbrands. Een man met een immens topsportgevoel. Dat zit bij hem niet alleen in het hoofd en hart, maar zelfs in vingers en tenen. Gerbrands wil resultaatgericht bezig zijn en wat dat betreft komt hij in zijn eerste half jaar bij PSV aan zijn trekken.

Toon Gerbrands gaat vrijdag 30 januari de confrontatie aan met Transmissie, en in het kielzog daarvan ook met de leden van de Eindhovense Persclub. Gerbrands maakte bij zijn aantreden in juli al meteen duidelijk, dat er niet aan de A-selectie gerommeld mocht worden. Dan maar geen extra kapitaal op de bankrekening. Er moeten eerst prestaties neergezet worden om daarna pas te kijken naar het (transfer)geld. Desnoods ook dat van externe financiers om de begroting een flinke impuls te kunnen geven, waardoor talentvolle spelers wellicht langer vast te houden zijn. De nieuwe beleidsbepaler bij PSV zal ons fijntjes uitleggen hoe volgens hem de weg naar succes bewandeld dient te worden. Wat hem betreft mag het een interactieve presentatie worden, want de boomlange (2.04 meter!) Gerbrands houdt wel van discussie.

De bijeenkomst met de PSV-directeur vindt plaats in de Willy van der Kuylenzaal, een onderdeel van de business-ruimte op de derde etage van het stadion. Wie met de auto komt, kan zijn voertuig kwijt in garage P1. Een uitrijkaart kost 5 euro, te verkrijgen bij de receptie. Eenmaal binnen in het stadion kan je op de TV zien, dat je op de derde etage moet zijn. Te bereiken via lift of trap. De drankjes zijn voor eigen rekening.

We beginnen zoals gewoonlijk om 17.00 uur. Gerbrands komt om 18.00 uur aan het woord. Eenmaal op de plaats van bestemming maken de reclameborden duidelijk: ‘PSV heet Transmissie welkom’.

Gezien de spreker en locatie verwachten we veel belangstelling op vrijdag 30 januari.

Met Transmissiegroeten,

Jan van Gijzel
secretaris

P.S. Oproep aan creatieve leden! Wie maakt dit jaar de Transmissie kunstwerken? Check onze website.