Blog - laatste nieuws

Transmissie opent nieuwe seizoen met barbecue

Geacht Transmissielid,

Goede tradities moet je koesteren. Dat doen wij maar al te graag, want we laten het nieuwe Transmissieseizoen op vrijdag 1 september weer van start gaan met een heerlijke barbecue. We laten het vlees ook ditmaal garen op de bakplaat van het Stadspaviljoen. Uitbater Paul van Beek heeft ons ervan verzekerd opnieuw goede kwaliteit te zullen bieden, zowel qua vlees als vis en toebehoren. Eind deze maand zijn de vakanties voor de meesten achter de rug, dus hopen we dat iedereen weer uitgerust en goed geluimd aanschuift.

We stellen de Transmissie-BBQ ook nu weer open voor de partners van de leden. Door een bijdrage uit de clubkas houdt het bestuur de prijs zo aantrekkelijk mogelijk. Daarom betaalt iedereen slechts 20 euro voor dit culinaire uitstapje. Omdat de kok van het Stadspaviljoen graag wil weten op hoeveel personen hij moet rekenen, verzoeken we je komst uiterlijk dinsdag 29  augustus te melden via ons mailadres info@transmissie-eindhoven.nl. Tegelijk met de aanmelding moet je het verschuldigde bedrag overmaken op rekening NL75 ABNA 051.33.62.592 t.n.v. Transmissie Eindhoven.

Mocht je eventuele wensen hebben, maak die dan ook kenbaar. Dus: ben je vegetarisch, laat het ons weten!

Het Stadspaviljoen houdt die dag vanaf 17.00 uur het prachtige achterterras voor ons vrij. Elk jaar trekt onze BBQ tachtig tot honderd personen. Daar rekenen we nu dus ook weer op.

Met Transmissiegroeten

namens het bestuur

Jan van Gijzel

secretaris