Blog - laatste nieuws

Transmissie viert Nieuwjaar in De Oude Rechtbank

Graag nodig ik jullie namens het bestuur van Transmissie uit voor onze nieuwjaarsbijeenkomst op 2 januari, de eerste vrijdag van 2015, vanaf 17.00 uur in De Oude Rechtbank aan het Stratumseind.

Onze club van ‘vreemde eenden’ telt inmiddels tegen de 300 leden. Zij laten zich in wisselende samenstelling inspireren door onze sprekers en hun gespreksthema’s. Ook tijdens het afgelopen jaar was de dynamiek van Eindhoven daarbij leidend. Zo schetste onder meer Jan Mengelers, voorzitter van het college van bestuur van de TU/e, in heldere woorden het belang van onze universiteit voor de economische regionale ontwikkeling en Arjen de Koning, baas van Paradigit en jarenlang Transmissielid, deed uit de doeken waarom hij boekenhandel Van Piere redde en hoe deze actie past binnen een nieuw businessmodel.

Alle gespreksthema’s gingen dit jaar over vernieuwingen en noodzakelijke veranderingen, die ook daadwerkelijk zijn uitgevoerd. Deze veerkracht typeert onze stad en inspireert onze leden.
Transmissielid Marcus van Roode heeft in onze opdracht voor de sprekers prachtige cartoons gemaakt. Tevens zijn wij ook mede-organisator geweest van het verkiezingsdebat in maart en was de jaarlijkse BBQ eveneens zeer geslaagd.

In het nieuwe jaar gaan wij op deze weg verder, want inspirerende initiatieven om Eindhoven beter te maken, verdienen onze aandacht.

Samen met jullie wil het bestuur het glas heffen op een sprankelend 2015. Omdat we werken met een gastenlijst, vragen we je je komst uiterlijk 30-12-2014 te melden via ons emailadres.

Met vriendelijke groet,
namens het bestuur

Hans van den Oord
Voorzitter