Blog - laatste nieuws

Uitnodiging seizoensopening

We laten het nieuwe Transmissieseizoen op vrijdag 29 augustus van start gaan met een heerlijke BBQ. We laten het vlees ook ditmaal braden op de bakplaat van het Stadspaviljoen, omdat Dolf Koch ons ervan verzekerd heeft voor hoge kwaliteit te gaan. Op dat moment zijn de meeste vakanties achter de rug, dus hopen we dat iedereen weer fit en goed geluimd verschijnt.

We stellen de Transmissie-BBQ ook nu weer open voor de partners van de leden. Door een bijdrage uit de kas wil het bestuur proberen de prijs zo laag mogelijk te houden. Daarom betaalt iedereen slechts 15 euro voor dit culinaire uitstapje. Omdat zowel wij als de kok van het Stadspaviljoen graag willen weten wie we die dag kunnen verwachten, verzoeken we je komst uiterlijk woensdag 27 augustus te melden via ons mailadres info@transmissie-eindhoven.nl. Mocht je eventuele wensen hebben, maak die dan ook kenbaar. Dus: ben je vegetarisch, laat het ons weten! Tegelijk met de aanmelding moet je het verschuldigde bedrag overmaken op IBAN rekeningnummer NL75 ABNA 0.513.362.592 t.n.v. Transmissie Eindhoven.

Dolf Koch houdt vanaf 17.00 uur voor ons het achterterras vrij. Om een tipje van de sluier op te lichten, kunnen we melden dat chef-kok René daar een uitgebreid buffet presenteert. Dat bestaat uit vijf soorten vlees, drie koude en twee warme sauzen, zeven salades, Frans stokbrood en verse frietjes. Ditmaal gaat er ook vis op de bakplaat.

Elk jaar trekt onze BBQ rond de honderd personen. Daar rekenen we nu dus ook weer op.

Met Transmissiegroeten,
Jan van Gijzel, secretaris