Blog - laatste nieuws

We zijn te gast bij Transmissie-lid Willem van Dullemen voorzitter FC Eindhoven AV.

Beste Transmissiërs,

 

 

We laten de verkiezingen achter ons en trekken een sprintje naar de volgende bijeenkomst en wel op vrijdag 25 maart (die stond al geblockt in jullie agenda’s toch?).

 

Het wordt een ‘thuiswedstrijd’ aangezien we te gast zijn bij Transmissie-lid Willem van Dullemen, voorzitter van (amateurvereniging) FC Eindhoven AV. Voor wie Willem (nog) niet kent een korte introductie:

 

Van Dullemens jeugd ligt grotendeels in Veldhoven en – na jarenlange functies voor defensie en de VN in het buitenland – is hij ’terug op het nest’ in deze regio.

 

Transmissie mag dan behoorlijk wat leden tellen, Van Dullemen is voorzitter van deze amateurvoetbalclub met maar liefst 800 actieve (en 100 niet actieve) leden. Zijn ambities zijn naast ‘de boel op orde houden en brengen’ (vindt in deze tijd maar eens voldoende vrijwilligers voor de vereniging), ook de realisatie van een nieuwe kantine, passend bij de eisen van deze tijd, passend in Genneper Parken en waarin ook overdag activiteiten kunnen plaatsvinden. Voor Van Dullemen is het belangrijk dat de club maatschappelijk zijn steentje bijdraagt.

Redenen te over dus om deze Transmissie-bijeenkomst te bezoeken.

 

In het kort het programma:

Vrijdag 25 maart

17.00 uur inloop

18.00 uur het woord is aan Willem van Dullemen, voorzitter FC Eindhoven AV

tot 20.00 uur borrelen

 

De locatie is geheel passend:

Kantine Eindhoven AV,

Velddoornweg 6 in Genneper Parken (naast ijsbaan) Eindhoven

 

Voor het natje draag je zelf bij: er zijn bij binnenkomst muntjes te koop à 2,50 euro per stuk (bier/fris/wijn etc kost 1 muntje, spatjes 2 muntjes), het droogje (bittergarnituur) verzorgt Transmissie.

 

We rekenen weer op jullie gezellige aanwezigheid!

 

Tot Transmissie,

 

Marike, Arie, Suzanne, Hans, Lizette