‘Bont uurtje’ met bestuur Transmissie

Eindhoven,  mei 2020

Vrienden van Transmissie,

Het coronavirus zorgt voor aparte, veelal lastige tijden. Zo hebben wij elkaar al drie maanden niet kunnen ontmoeten. Niettemin heeft het bestuur beloofd naar openingen te zoeken, die iets leuks kunnen opleveren. De meesten van jullie hebben dat afgelopen week al kunnen ervaren, toen er een bestuurslid aan de deur stond om een mooi Transmissie-wijnglas te overhandigen. We kregen louter enthousiaste reacties. We hebben helaas nog niet iedereen kunnen bereiken, maar ook zij krijgen zeer binnenkort bezoek aan de deur. We willen met dit gebaar duidelijk maken, dat we jullie missen.

Wij zouden het leuk vinden, als jullie vrijdag 5 juni vanaf 18.00 uur met het gevulde Transmissie-wijnglas achter de computer, laptop of iPad gaan zitten om een uurtje Transmissie te beleven. Vanaf een geheime locatie in Eindhoven verzorgen bestuursleden en enkele mensen dichtbij het bestuur dan een ‘bont uurtje’. Dat betekent na een kort woordje van de voorzitter vooral muziek, zang en de Grote Transmissie-kwis. Er zijn mooie prijsjes te winnen. Deze ‘uitzending’ duurt precies een uur.

Natuurlijk doen jullie dat uurtje mee. Bestuurslid Hans van der Pluijm legt precies uit hoe het contact me je computer, laptop of iPad tot stand kan komen.

Ik stuur rond 5 uur half 6 een mail met daarin de link naar de online stream  klik op de link en automatisch ga je naar de livestream. Mocht de link niet werken kan je hem in je browser kopiëren en klaar!

Na het wijnglas en het ‘bonte uurtje’ op 5 juni kunnen we nu al weer een volgende activiteit van Transmissie aankondigen: de barbecue. Je kan daarvoor vrijdag 28 augustus vanaf 17.00 uur in je agenda vastleggen. We gaan van de BBQ genieten op een plek, waar die altijd heel goed verzorgd wordt: het Stadspaviljoen. Begin augustus volgt de verdere informatie.

De leden van het bestuur blijven elkaar ontmoeten om te bespreken wat er in deze tijden nog mogelijk is. Dat hebben we een aantal malen via Skype gedaan, maar deze week hebben we elkaar voor het eerst in levende lijve – op gepaste afstand – gesproken in de tuin van de secretaris. Wij gaan door en blijven in contact met al die trouwe leden van Transmissie.

Jij gaat 5 juni toch ook kijken!

Met Transmissiegroeten

Jan van Gijzel

Secretaris