Creatief op weg naar 2021

Beste Transmissieleden,

Over een paar dagen stappen we over de drempel van het jaar 2021.

Altijd waren dat dagen om naar uit te zien. Vaak op wintersport en dus even geen werk. Heerlijk genieten van je eigen familie en niet zelden een aangenaam uitstapje in de omgeving. Kortom, we waren altijd in een ontspannen houding en met een aangename consumptie.

Maar 2020 is anders: Het coronavirus houdt ons in zijn greep. Dus geen vakantie, geen uitstapjes, geen feesten en geen familieborrels. Alleen het werk kan even vergeten worden. In huiselijke kring wordt alleen gepuzzeld, een spelletje gespeeld of gewoon tv gekeken.

Om de dagen rond Kerstmis op een andere manier door te brengen, bieden we jullie een klein kerstknutselwerkje aan, afkomstig uit de koker van kunstenaar en Transmissielid Rob Zweerman.

Maak daarvoor eerst een print van de bijlage en ga daarmee aan de slag. Volg daarbij de instructies. Mocht dat niet echt lukken, maak dan een scan van de QR code. Dan wordt ook duidelijk hoe je dit kunstwerkje een gezicht kunt geven.

Of click op deze link
https://youtu.be/y6aYr3_x7d0

Hang het in je kerstboom of maak een mobile, laat je mede-transmissieleden je creatieve kant maar eens zien!

Maak een foto van je eindproduct, stuur die op naar info@transmissie-eindhoven.nl.

Graag ook een foto posten op onze Transmissie FB pagina (link: facebook ) dat zal anderen vast ook inspireren om mee te doen!

Rob zal de origineelste, mooiste of hilarische kunstwerkjes uitkiezen en die zullen worden beloond met een mooie prijs.

Het bestuur van Transmissie hoopt dat we jullie hiermee een klein genoegen doen en natuurlijk wensen we jullie ook fijne feestdagen toe.

Het bestuur: Marike Groenevelt, Jan van Gijzel, Arie Heesterbeek, Suzanne Keuning en Hans van der Pluijm