de 12de man

Het is tijd voor ’twaalfde man’ Transmissie om ons licht op te steken bij PSV Campus De Herdgang. Dat doen we op vrijdag 23 februari.

Buiten de spotlichten van het Philips Stadion, als veilig baken voor onze PSV’ers speelt PSV Campus aan de Oirschotsedijk een steeds grotere rol. Ook voor de talenten van PSV Academy, voor PSV Vrouwen dat hier thuis is en ondanks dat het sportcomplex nog niet zo lang geleden is vernieuwd, begint het uit de trainingsjas te groeien. Opnieuw zijn er bouwplannen in de maak.

Transmissie krijgt op 23 februari een voorzetje. Groepsgewijs krijgen we een rondleiding over het trainingscomplex waar broer en zus Paul en Liesbeth van Kemenade de leiding hebben. We verwachten een grote opkomst, daarom is het nodig je in te schrijven op een van de  tijdsloten.  Daarbij geldt: wie het eerst komt, die het eerst maalt.

Schrijf je hier in voor de rondleiding van 17.00 tot 17.30 uur (2 groepen van 15 mensen ).

Schrijf je hier in voor de rondleiding van 17.30 tot 18.00 uur (2 groepen van 15 mensen).

Nadien treffen we elkaar in het kloppend hart Grand Café De Herdgang voor een hapje en een drankje. Let wel: tot 17.30 uur wordt ivm trainende jeugd geen alcohol geschonken. Drankjes zijn voor eigen rekening.

Bezoekadres PSV Campus De Herdgang:
Oirschotsedijk 12a (bereikbaar via Achtseweg Zuid)
5651 GC Eindhoven

We rekenen op jullie sportieve inzet,

Tot dan en met groet,

Marike, Hans, Suzanne, Peter, Lizette

P.s noteer alvast in je agenda: 22 maart Transmissie