De traditionele, overheerlijke en super-luxe Transmissie barbecue!

Beste Transmissie-leden,

Wat hebben we elkaar gemist! Maar met de komst van de zomerzon en onze woest scorende held in oranje Denzel Dumfries zijn daar ook de versoepelingen van Mark en co. Tijd dus om weer samen te proosten en het barbecue vuur op te poken voor de traditionele, overheerlijke en super-luxe Transmissie barbecue!

Zoals jullie misschien wel weten, zijn de deuren van het Stadspaviljoen tijdelijk gesloten vanwege de overname door Eveline Wu. Maar gelukkig is daar Stephan Engelenburg (hij doet zijn naam eer aan). De deuren van zijn Paviljoen Genneper Parken staan op 9 juli vanaf 17.00 uur wijd voor ons open en het terras biedt genoeg zitplaatsen  om rekening te houden met de nog geldende corona maatregelen.

Graag willen we jullie dan ook verzoeken om je gedurende de avond aan deze richtlijnen te houden zodat een ieder zich prettig voelt om samen te komen.

Natuurlijk zijn ook jullie partners weer van harte welkom en omdat we het na een jaar van afzien verdienen, hebben we gekozen voor de luxe barbecue variant. Komt dat proeven dus. Om de kosten zo beperkt mogelijk te houden, delen we als Transmissie de rekening met jullie. Slechts 20 euro de mond aan eigen bijdrage kost dit culinaire uitstapje. Consumpties zijn voor eigen rekening en dienen meteen afgerekend te worden via pin. Geen contanten dus.

Mochten de weersvoorspellingen erg slecht zijn, hebben we een uitwijkmogelijkheid naar vrijdag 3 september. Houd daar zekerheidshalve in je rap vol lopende agenda rekening mee.

Het enige dat je nu hoeft te doen is je aanmelden, want de kok moet weten op hoeveel personen hij moet rekenen. Laat daarom voor .. juni weten of je komt via  info@transmissie-eindhoven.nl. Tegelijk met de aanmelding moet je het verschuldigde bedrag overmaken op rekening NL75 ABNA 051.33.62.592 t.n.v. Transmissie Eindhoven. De aanmelding geldt pas als de betaling daadwerkelijk heeft plaatsgevonden.

Mocht je eventuele wensen hebben, maak die dan ook kenbaar. Dus: ben je vegetarisch, geen probleem, laat het ons weten!

Tot ziens, tot Transmissie!

Waar is dat feestje?

Paviljoen Genneper Parken

Antoon Coolenlaan 2a

5644 RX Eindhoven

Er is voldoende parkeergelegenheid voor wie met de auto wil komen.