Martijn Paulen, directeur Dutch Design Foundation, gunt ons een vooruitblik op wat er tijdens DDW21 te zien en beleven zal zijn.

Beste Transmissie-leden,

Eens per jaar, in oktober, telt Eindhoven welgeteld een week van negen dagen en dat is tijdens de Dutch Design Week, een van de grootste designevenementen ter wereld. Waar we vorig jaar noodgedwongen virtueel de design week bezochten, is er gelukkig dit jaar van 16 tot en met 24 oktober weer een ‘echte’ DDW, voorzien van nieuwe huisstijl door (ontwerpbureau Thonik). Ruim 2600 ontwerpers laten tijdens de DDW hun werken zien verspreid over vele locaties door de stad.

Martijn Paulen is directeur van de Dutch Design Foundation, de organisator van de Dutch Design Week. Hij mikte er vorig jaar tijdens de virtuele editie van de DDW al op dat zijn ‘tuinhuis-studio’ eenmalig zou zijn.

We zijn er trots op dat Martijn ons op vrijdag 24 september live een vooruitblik gunt op wat er tijdens DDW21 te zien en beleven zal zijn. Het thema dit jaar is The Greater Number, de zoektocht naar het ‘betere getal’ als reactie op de ongebreidelde ‘groeiverslaving’ van de mensheid.

Er is meer nieuws. Speciaal voor deze avond opent ontwerpersduo Joost van Bleiswijk en Kiki van Eijk de deuren van hun spiksplinternieuwe onderkomen aan de Gabriël Metsulaan. De designers hebben de loods op nummer 1 overgenomen en werken aan een nieuwe creatieve hotspot op het Campinaterrein. Kiki heet ons welkom en daarna is er voor wie wil een rondleiding.

Reden temeer om je snel aan te melden voor deze bijzondere Transmissie-bijeenkomst.

We rekenen graag op jullie komst op vrijdag 24 september.

De inloop is vanaf 17.00 uur, Martijn Paulen vertelt vanaf 17.30 uur. Na de rondleiding is er gelegenheid voor een borreltje tot 19.30 uur.

We vragen voor deze avond een bijdrage van 10 euro per persoon, bij de ingang te voldoen.

Vergeet niet je tevoren te melden. Dit om teleurstellingen te voorkomen.

Graag tot dan,

het bestuur van Transmissie

Locatie Studio Kiki X Joost

Gabriël Metsulaan 1

Entree Kanaaldijk Zuid

Eindhoven