Naar het land van melk en honing

Beste Transmissiërs,

Jullie hebben nog een uitnodiging van ons tegoed. Op vrijdag 22 maart gaan we ons licht opsteken bij het grote bouwproject De Caai op het voormalig Campinaterrein aan het Eindhovensch Kanaal.

De schoorsteen van Campina is geweken en in plaats daarvan verrijzen woontorens met namen als De Flow, De Fresh, De Pure en De Bloom. Eigenaar GEVA Vastgoed, dat ook de voormalige IJsfabriek transformeert tot nieuwe werkplekken, wil dat straks De Caai niet alleen een plek wordt om te wonen maar waar ook ruimte is voor stadse culturele evenementen en openbaar groen.

Cecile Smeets Goevaers en Boudie Hoogedeure zijn bereid ons een rondleiding te geven over het terrein! Nadien zijn we even verderop van harte welkom bij Phood Kitchen voor borrel en bal, eigen bijdrage is een tientje.

Wie niet met de fiets komt, kan het best parkeren op de Kanaaldijk-Zuid. We verzamelen om 17.15 uur voor het pand van  Bottle Distillery(witte gebouw)  aan de Kanaaldijk-Zuid 1D, om van daaruit om 17:30 samen het terrein op te gaan.

LATER AANSLUITEN IS NIET MOGELIJK!

Kortom; ga gezellig mee naar het ‘(nieuwe) land van melk en honing’!

Vrijdag 22 maart

Bezoek De Caai

Adres: Kanaaldijk-Zuid

17.15 uur verzamelen voor pand Bottle Distillery

Borrel en bal nadien een tientje pp

Tot dan en met groet,

Marike, Hans, Suzanne, Peter en Lizette