nieuwjaarsreceptie

Beste Transmissiërs,

Wat een mooie bijeenkomsten hebben we afgelopen jaar met jullie mogen beleven! We vierden ons 25-jarige bestaan met een eigen Transmissie lichtornament, spraken de kersverse regisseur van de binnenstad Eric Duffhuis, bewonderden het ’tafelzilver’ bij Philo en Willem, zagen de Emoves van Urban Culture, toonden ons maatschappelijk hart bij de Voedselbank en onlangs door met velen de Straatroute te lopen en te doneren, ook door mensen die verhinderd waren. Met onze bijdrage van 1400 euro heeft Stichting Ervaring die Staat daklozen in onze stad iets extra’s kunnen bieden in de winterdagen. Waarvoor nog dank!

Voor Transmissie lonkt alweer het nieuwe jaar! Natuurlijk gaan we daar traditiegetrouw samen op proosten tijdens de nieuwjaarsborrel op 12 januari, dit keer in het hart van Stratumseind in de villa van Food Gallery.

Dat biedt ons de mogelijkheid om kunstenaar en Transmissiër Lex Grote te bedanken, die niet alleen ons logo ontwierp maar ook het afgelopen jaar onze sprekers treffend wist te ‘vereenden’ in zijn kunstwerken. Kunstenaar en sinds jaren ook mede-Transmissiër Martie Dekkers neemt enthousiast het roer over. Het belooft een glanzend en kleurrijk jaar te worden!Dus wat let je: Kom proosten, neem je lief mee (een per persoon hè), dans op muziek van de eighties coverband van onder andere Transmissiërs Edwin van de Weijdeven en Robert van Dijck. Het begint om 17.00 uur, de band vanaf 19.00.

Er is geen eindtijd en drankjes zijn voor eigen rekening, wij zorgen zoals altijd voor de bitterballen

Nieuwjaarsreceptie vrijdag 12 januari

Food Gallery

Stratumseind 77

Aanvang 17.00 uur tot laat

We wensen jullie fijne feestdagen met jullie naasten en zien jullie graag in het nieuwe jaar!

Tot Transmissie,

Marike, Hans, Suzanne, Peter, Lizette