Beste Transmissiërs,

Het was weer een memorabele Transmissieavond in De Zwarte Doos op het TUe terrein waar Wijnand IJsselstein ons een inzichtelijke uiteenzetting heeft voorgeschoteld over Kunstmatige Intelligentie – AI.

Wat is het, wat kan het wel en niet, wat hebben we eraan, waar zijn de valkuilen, met recht een fantastische avond.

Groet van uw bestuur

Beste Transmissiërs,

Na de gezellige en zeker ook informatieve pop-up bijeenkomst bij Demos, is het tijd voor een breinkraker in Brainport.

We hebben een bijzondere spreker weten te strikken: Wijnand IJsselsteijn, hoogleraar aan de TU/e en wetenschappelijk directeur van het Center for Humans & Technology neemt ons mee in de boeiende wereld van kunstmatige intelligentie, oftewel AI en technologie.

IJsselsteijn is de bedenker van de nieuwe zogeheten ‘warme technologie’ en mede-initiatiefnemer van het Expertise Centrum Dementie en Technologie. De boodschap van warme technologie is dat je anders kijkt naar techniek, vanuit de menselijke waardigheid. Wat hebben mensen nodig? Wat maakt ze gelukkig? Technologie is daarin een middel en geen doel en dat levert verrassende innovaties op.

Op vrijdag 29 april gunt Wijnand IJsselsteijn ons een blik in de toekomst met zijn lezing: ‘Een waarde(n)volle toekomst met mensgerichte kunstmatige intelligentie’. 

Vrijdag 29 april
Ontvangst: 17.00 uur
Aanvang spreker: 18.00 uur
Locatie: TU/e campus in de Filmzaal van de Zwarte Doos
Adres: Den Dolech 2
bij het gebouw is de mogelijkheid tot betaald parkeren (geldt op gehele campus) maar de fiets is weer gratis!

Tot Transmissie,

Marike, Arie, Suzanne, Hans, Lizette