Simon van den Boomen presenteert zijn boek Mr. Simon in het clubhuis van Oranje – Rood op vrijdag 2 december

Het was een bijzondere avond met mooie opkomst op deze koude donkere vrijdagavond, Simon is een geweldige spreker en heeft transmissie ruim 25 muisstil gekregen met mooie anekdotes! Conny heeft voor de laatste keer haar kunstwerk gepresenteerd.

Beste Transmissiërs,

Mr. Simon oftewel Simon van den Boomen nam na 32 jaar werken afscheid bij zijn kantoor HLB Wiltox Van – Den Boomen, heeft hij tijd gevonden om zijn vele leuke maar vooral interessante verhalen te bundelen in zijn boek: Mr. Simon.

Het programma ziet er als volgt uit:
Ontvangst clubhuis Oranje-Rood  17:00 uur
Aanvang lezing Simon.                17:30 uur
Aansluitend borrel tot ca:            20:00 uur
Dit keer alleen betalen met Pin.

Niet alleen zakelijk heeft Simon in Eindhoven zijn sporen nagelaten. Als energieke voorzitter van het voormalige Oranje Zwart stond hij aan de basis van de fusie met EMHC tot het huidige HC Oranje Rood en was hij namens die clubs tevens bouwpastoor van een prachtige nieuwe sportaccommodatie in Genneper Parken.
Deze maatschappelijk bevlogen Eindhovenaar neemt ons mee in zijn persoonlijke ervaringen en zijn visie op onze stad en natuurlijk zijn we ook benieuwd naar zijn plannen voor de toekomst.

Wij willen u erop attent maken dat Het sportpark Genneper Parken, en dus ook het sportcomplex van HC Oranje Rood, volledig Rookvrij is waardoor roken verboden is.
Hockeyclub Oranje-Rood, Charles Roelslaan 7a 5644HX Eindhoven
Uw gasten kunnen gratis gebruik maken van de P4 parkeerplaats, bereikbaar via de Velddoornweg of de Charles Roelslaan.
Tegen betaling van max. €.4,00 per dag, kan er worden geparkeerd in de P&R aan de Aalsterweg.
Het is verboden om op het voorterrein van ons Club huis te parkeren.

Tot Transmissies,
Marike, Arie, Suzanne, Hans, Lizette