Transmissie & De toekomst van Eindhoven

Transmissie & De toekomst van Eindhoven

Gelukkig hebben jullie vrijdag 29 september (ja dat is deze week) al genoteerd. De definitieve inhoudelijke invulling liet even op zich wachten maar het belooft een interessante bijeenkomst te worden.

Want je zou hem de officieuze evenknie van Dijsselbloem kunnen noemen, of de ‘schaduw’-nachtburgemeester of wat te denken van de opperkoopman van de stad? Eric Duffhuis is de nieuwbakken regisseur van de Eindhovense binnenstad. In die rol is er weinig waarmee Duffhuis niet van doen heeft, zodoende moeten vele petten hem passen.

Op vrijdag 29 september maakt hij tijd om ons te verwelkomen en te informeren. We zijn te gast bij Café RGB, stratumseind 34 om 17.00 uur.

Duffhuis omschrijft zichzelf als een gedreven verbinder, iemand die onlogische samenwerkingen tot stand kan brengen. En dat hij daarvoor soms moet pionieren is wat hem betreft een pré.

We zijn razend benieuwd naar het relaas van Duffhuis. Over de vele uitdagingen die hij ongetwijfeld op zijn pad vindt en nog gaat vinden, maar vooral om zijn visie te horen op mogelijke oplossingen gezien zijn standpunt;  ‘het kan niet waar zijn dat overal dezelfde oplossingen gelden’.

Neem zelf de regie over je agenda en kom luisteren en meepraten.

Tot dan,

Marike, Peter, Suzanne, Hans, Lizette