Transmissie opent nieuw seizoen met barbecue

Zoals we eind juli in een eerdere brief al hebben aangegeven, laten we het nieuwe Transmissieseizoen op vrijdag 28 augustus om 17.00 uur weer van start gaan met een heerlijke barbecue. We laten het vlees én de vis ditmaal garen op de bakplaten van het Stadspaviljoen. Uitbater Paul van Beek heeft ons ervan verzekerd opnieuw goede kwaliteit te zullen bieden, zowel qua vlees als vis en toebehoren. Inschrijven voor de BBQ is nog steeds mogelijk. Wij zouden het overigens zeer op prijs stellen, wanneer iedereen uiterlijk 18.00 uur aanwezig is, want dan willen we officieel afscheid gaan nemen van voorzitter Hans van den Oord. Daar trekken we een half uur voor uit.

We nuttigen de lekkernij op het achterterras van het paviljoen, aan de parkzijde dus. Bij het opstellen van de zitjes houdt Van Beek rekening  met de vereiste coronamaatregelen, ook bij minder goed weer als we het vlees gaan nuttigen in de achterzaal. In ieder geval kan dus door de opstelling de 1,5 meternorm worden gehandhaafd. Nadrukkelijk vragen wij alle deelnemers van de BBQ om zich gedurende de hele avond aan  deze belangrijke richtlijn te houden.

We stellen de Transmissie-BBQ ook nu weer open voor de partners van de leden. Door een bijdrage uit de clubkas houdt het bestuur de prijs zo aantrekkelijk mogelijk. Daarom betaalt iedereen slechts 25 euro voor dit culinaire uitstapje. Omdat de kok van het Stadspaviljoen graag wil weten op hoeveel personen hij moet rekenen, verzoeken we je komst uiterlijk dinsdag 25  augustus te melden via ons mailadres info@transmissie-eindhoven.nl. Tegelijk met de aanmelding moet je het verschuldigde bedrag overmaken op rekening NL75 ABNA 051.33.62.592 t.n.v. Transmissie Eindhoven. De aanmelding geldt pas als de betaling daadwerkelijk heeft plaats gevonden.

Mocht je eventuele wensen hebben, maak die dan ook kenbaar. Dus: ben je vegetarisch, laat het ons weten!

Door de speciale opstelling van de tafels en stoelen kan het Stadspaviljoen ditmaal maximaal zeventig personen ontvangen. Bij dat aantal leggen we dus de grens. Daar rekenen we nu dan ook op, temeer daar we die avond tevens de prijzen uitreiken aan de winnaars van de Grote Transmissiekwis op 5 juni via een livestream-uitzending van Transmissie. Dat waren: Frits Jonkers en Harriët Strik (39 punten), Philio van Gasselt en Gon van der Vorst (35 punten, Freekje Groenemans, Marloes Verest en Marc Weyhenke (31 punten).

Zeer recent is binnen het bestuur het idee ontstaan om de BBQ vooraf te laten gaan door een sportieve activiteit, namelijk jeu de boules. Bij het Stadspaviljoen liggen drie banen, waarvan wij vanaf 16.00 uur gebruik hopen te kunnen maken. Het betreft openbare banen, die we dus tevoren niet kunnen reserveren. Wie zin heeft, is van harte welkom. Wie echte boules-ballen heeft, wordt verzocht die mee te nemen.

Tot 28 augustus dus!

Met Transmissiegroeten

Jan van Gijzel

secretaris